Πολιτικη & Οικονομια

Υπονοούμενα Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές καλοκαίρι ή φθινόπωρο

«Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης εκλογές: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή"

Κυρανάκης: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές».

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης σε συνέντευξή του στο Kontra Channel χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν θα πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε κι απάντησε συγκεκριμένα: «Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Ο κ. Κυρανάκης, είπε ακόμα: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις (σ.σ. πρόωρες εκλογές) ζητήσει».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ