- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρηματιστήριο: Άνοδος 3,17% στον γενικό δείκτη τιμών
Ακολουθώντας την ανοδική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών
κέρδη καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά - Άνοδος 3,17%.
Υψηλά κέρδη καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά η οποία έχει διασπάσει τα επίπεδα των 620 μονάδων, ακολουθώντας την ανοδική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, με τις τράπεζες να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 15:30, διαμορφώνεται στις 625,66 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 3,17%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 32,55 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 3,57%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 2,10%.
Ανοδικά κινούνται όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank (+7,33%), της Πειραιώς (+6,84%), της Eurobank (+6,01%) και της Εθνικής (+5,42%). Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+6,34%) και των Τροφίμων (+4,90%), ενώ απώλειες καταγράφει μόνο ο δείκτης των Πρώτων Υλών (-1,69%).
Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Alpha Bank και η Eurobank με 7.536.500 και 7.504.310 μετοχές, αντιστοίχως. Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Alpha Bank με 4,885 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ με 3,615 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 88 μετοχές, 26 πτωτικά και 16 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αγροτικός Οίκος Σπύρου +29,83% και Forthnet +19,33%. Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Mermeren -7,06% και Χαϊδεμένος -4,76%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.