Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 475

Αντισυστημικός δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 475
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64219-142275.jpg

Στέλεχος της κυβέρνησης: «Από το 80% της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ που συμφωνήσαμε με την τρόικα, μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα πέσουμε στο 50%». Και βάλε...


Γιατί αποχώρησε από το «Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής» της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής; Όλα δείχνουν τη δυσφορία του για την επιχείρηση «αποκαραμανλικοποίησης» του κόμματος, όπως λένε βουλευτές.


Ο ίδιος δεν τρελαίνεται με τα περί διεύρυνσης της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές. Ανοίγματα σε περιόδους αδυναμίας του κόμματος δεν γίνονται, είναι η άποψή του.


Όσο για το σενάριο ένταξης του Μιχ. Χρυσοχοΐδη; Ούτε κουβέντα να ακούει! Αλλά για Πολύδωρα, Ζώη, Νικολόπουλο, το συζητάει. Άλλωστε μαζί τους συζητά κατά καιρούς...


Ο Χρυσοχοΐδης τα λέει συχνά με τον Γ. Παπανδρέου. Αυτό τώρα είναι για καλό;


Επιδείνωση σχέσεων Ντόρας-Μαξίμου. Τώρα οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού «οσμίζονται» διαρροές «μητσοτακικών» ψήφων και στην ευρωκάλπη. Έχει τέτοια επιρροή η Μπακογιάννη;


Πάει η εκπομπή «Με ανοιχτά αυτιά» του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου και άρχισε νέα με τίτλο «Έξω από τα δόντια». Μένει μια ακόμη με... ανοιχτά μάτια.


«Η ανατροπή δεν γίνεται με τους καυγάδες για το φύλο των αγγέλων της επανάστασης». Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα, προς Λαφαζαναίους το ανάγνωσμα.


Τέρενς Κουίκ, βουλευτής ΑΝ.ΕΛ., ασυγκράτητος από την Κομοτηνή για την 25η Μαρτίου: Είναι η γιορτή της Παναγίας, που οι ΑΝ.ΕΛ. την έχουμε οδηγό μας. Κανένας δεν μπορεί να αγγίξει το όνομα της Μακεδονίας του Μέγα Αλέξανδρου και κανένας δεν μπορεί να παίζει παιγνίδια στη Θράκη του Δημόκριτου».


Μεγάλο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στη Λάρισα για την παρουσία του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην παρέλαση. Λόγω αγελαδοτρόφων, βεβαίως.


Εκτός από τη δήλωση-βόμβα για γεννημένος αντικομμουνιστής, ο Τ. Μπαλτάκος δήλωσε και φανατικός... σαββοπουλικός! Όλα αυτά στην εκπομπή του Δήμου Βερύκιου, που προσπαθεί να ανακάμψει από τις δικές του «βόμβες».


Προσωπικό αγώνα λέγεται ότι θα δώσει ο Αντώνης Σαμαράς για την εκλογή του Γ. Ιωαννίδη στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, εις βάρος του «Τζίτζι». Μιλάμε για βεντέτα!


Στο μεταξύ ο υποψήφιος δήμαρχος Στ. Καλαφάτης έσπασε ρεκόρ παράλληλης παραμονής στην κυβέρνηση ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος...


Αντισυστημικός δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ξεκαθαρίζει: «Ξέρω από τα αλώνια και μπορώ να σταθώ και στα σαλόνια». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ