Πολιτικη & Οικονομια

Παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία επίθεση κατά Μητσοτάκη-Τσιόδρα

Από τα πυρά του Ηλία Γρηγόρη δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Οι αναρτήσεις στο Facebook που προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ηλίας Γρηγόρης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέθηκε χυδαία σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα και Χαρδαλιά.

Στον απόηχο των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε με τις αναρτήσεις του στο Facebook, παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαία επίθεση κατά Μητσοτάκη-Τσιόδρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεκτό το αίτημα του Ηλία Γρηγόρη για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μετά τα απαράδεκτα και χυδαία σχόλια με αποδέκτες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σε δήλωσή του στο thebest.gr, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα σημείωσε ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη των πράξεών του και γι' αυτό ζήτησε από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο Facebook. Ουδέποτε στον δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι' αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία το κυβερνών κόμμα καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να διαγράψει τον Ηλία Γρηγόρη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ