Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 474

Χωράνε η Μαριέττα Γιαννάκου και ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο ίδιο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 474
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63642-140941.jpg

«Είναι τόσο πολλές οι δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, που δεν είμαι σίγουρος αν είναι καινούργιες απαιτήσεις ή απαιτήσεις τις οποίες είχαμε αποδεχτεί». Π. Λιαργκόβας, συντονιστής του γρ. προϋπολογισμού της Βουλής, για το σίριαλ με την τρόικα.


Ερώτηση: χωράνε η Μαριέττα Γιαννάκου και ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο ίδιο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; Έτσι θα χτιστεί η «Νέα Ελλάδα»;


Η Μ. Γιαννάκου ήρθε πρώτη σε προτιμήσεις, σε μέτρηση για λογαριασμό της ΝΔ μετά την καθιέρωση του σταυρού στην ευρωλίστα.


Ο Γ. Κουμουτσάκος, στην ίδια μέτρηση, ήρθε δεύτερος αλλά τελικά βρέθηκε υποψήφιος... περιφερειάρχης Αττικής!


Τελικά και ο Γιάννης Στουρνάρας απέκτησε τον επίτροπό του: τον σύμβουλο του πρωθυπουργού περί τα οικονομικά Στ. Παπασταύρου.


Όλα δείχνουν πως ο νυν υπουργός Οικονομικών ολοκληρώνει τη θητεία του μετά τις ευρωεκλογές.


Συνάντηση Γ. Σακελλαρίδη - Θ. Πελεγρίνη σε πολύ καλό κλίμα και Β. Πολύδωρα με ομοσπονδία συνταξιούχων σε «θαυμάσιο κλίμα». Από κλίμα πάμε καλά.


Έρχονται νέες θύελλες για τη «Χρυσή Αυγή», μετά την παραίτηση Αλεξόπουλου. Λέγεται ότι στοιχεία για «συντρόφους» έχει δώσει ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, που απαντά έτσι στα σχέδια «καθαίρεσής» του από τους «έξω».


Σχεδόν το 60% της αδιευκρίνιστης ψήφου που ανιχνεύεται πανελλαδικά στις δημοσκοπήσεις αφορά σε ψηφοφόρους της Αττικής. Περιφέρεια-άγνωστος Χ.


Το «Αριστερό Ρεύμα» λιβανίζει το δημοψήφισμα στην Κριμαία. Η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει;


Μέχρι και για την αλλαγή λογότυπου ενόψει ευρωεκλογών επικράτησε ένταση στη ΔΗΜΑΡ. Η φτώχεια (σε ποσοστά) φέρνει γκρίνια.


«Απέτυχε ο “εισοδισμός” των παπανδρεϊκών στη ΔΗΜΑΡ, δεν την ωφέλησε σε ποσοστά» έλεγε βουλευτής, φίλα προσκείμενος στον Ευ. Βενιζέλο.


Το σχέδιο, έλεγε ο ίδιος, ήταν να εκπαραθυρωθεί ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ώστε να διευκολυνθεί μετεκλογικά η προσέγγιση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.


Δηλαδή, ο πρόεδρος θα είναι πρόεδρος και μετά τις ευρωεκλογές;


Κυκλοφόρησαν «Τα Νέα του Μάξιμου» (Χαρακόπουλου) στο διαδίκτυο με πλήρη φάκελο για την αντίστασή του στις συνταγές ΟΟΣΑ για το γάλα. Όλα για τον κάμπο (θεσσαλικό)!


«Έχω βγει στα κάγκελα με την υπερφορολόγηση» είπε η Ντ. Μπακογιάννη. Αλλά τα σχετικά κυβερνητικά νομοσχέδια τα έχει ψηφίσει.


Με την ένταξη του Παν. Σγουρίδη στους ΑΝ.ΕΛ. ο Κ. Σκανδαλίδης δηλώνει δικαιωμένος, όταν προ ημερών έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και πουθενά.


Δείπνο του Άνθιμου στη Θεσ/νίκη με παρόντες τους Γ. Μπουτάρη, Στ. Καλαφάτη, Γ. Ιωαννίδη, Απ. Τζιτζικώστα. Την ευλογία σου, δέσποτα! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ