Πολιτικη & Οικονομια

Κορωνοϊός: Κλείσιμο με ισχυρή πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η εξάπλωση του Covid-19 στην Ελλάδα συνεχίζει να επηρεάζει τους επενδυτές

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών/ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Με ισχυρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών - Ο κορωνοϊός επηρεάζει τους επενδυτές - Μεγάλες απώλειες για τις μετοχές των τραπεζών.

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών λόγω κορωνοϊού, με την αγορά να καταγράφει μεγάλες απώλειες, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 540 μονάδων. Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων λόγω κορωνοϊού βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές.

Η εγχώρια αγορά ακολούθησε την πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, οι οποίες υποχωρούν μετά από δύο ημέρες ανόδου μετά τις προειδοποιήσεις του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για δύο οδυνηρές εβδομάδες και τα απογοητευτικά στοιχεία για την πορεία του ευρωπαϊκού μεταποιητικού κλάδου, τα οποία ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 536,45 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 3,91%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 534,79 μονάδες ( -4,21%). Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 60,61 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 36.127.492 μετοχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY