- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρούτσης: Τμηματικά το επίδομα των 800€ ως το τέλος Απριλίου
390.000 επιχειρήσεις και 560.000 εργαζόμενοι στην ΕΡΓΑΝΗ
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί τμηματικά ως το τέλος Απριλίου.
Διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα στους εργαζόμενους που δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μιλώντας στο κανάλι του Mega ο κ. Γιάννης Βρούτσης εξήγησε ότι το επίδομα θα δοθεί έως τις 30 Απριλίου, τμηματικά.
Έως τις 10 Απριλίου, τα χρήματα από το επίδομα των 800 ευρώ θα τα πάρουν εργαζόμενοι και για όσες επιχειρήσεις μπήκαν σε αναστολή με κρατική εντολή. Όπως τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης «σήμερα στην ΕΡΓΑΝΗ ήταν 390.000 επιχειρήσεις και 560.000 εργαζόμενοι. Οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να εγγράφονται από 1 Απριλίου».
«Δεν υπάρχει μια ημερομηνία που θα τα πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι τα χρήματα τους. Οι υπόλοιποι θα τα πάρουν σταδιακά και έως 30 Απριλίου», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας, που δεν απέκλεισε το επίδομα των 800 ευρώ να δοθεί και το επόμενο διάστημα. «Έχουμε προγραμματίσει να επεκτείνουμε την παρέμβαση μας και για το επόμενο διάστημα».
Για το δώρο Πάσχα, ο Γιάννης Βρούτσης είπε: «αν δεν υπήρχε η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, οι επιχειρήσεις που δεν είχαν πληγεί και δεν έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασία ούτε έχουν αναστολή την επιχείρησης τους θα το πληρώσουν κανονικά έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι υπόλοιποι θα τα πάρουν όταν το δώσει ο εργοδότης. Η απώλεια δεν είναι για όλους ίδια».
Τέλος, υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης επισήμανε για τους συμβασιούχους ότι «αν η σύμβαση έκλεισε μετά τη διοικητική εντολή εντάσσεται μέσα στο προστατευτικό περιβάλλον της ΕΡΓΑΝΗ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο στοχευμένες παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο Περιφερειάρχης
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Η Κοζάνη αποκτά ένα νέο νοσοκομείο-κόσμημα» - Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.