Πολιτικη & Οικονομια

Με Σασόλι, Μισέλ και Φον Ντερ Λάιεν στον Έβρο ο Μητσοτάκης

Μετά τη μεταναστευτική κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με Νταβίντ Σασόλι, Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν μεταβαίνει αύριο στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει αύριο, Τρίτη 3 Μαρτίου, στον Έβρο, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τους χιλιάδες μετανάστες που στέλνει στην Ευρώπη η Άγκυρα.

Στον Έβρο, όπως ενημερώνει το Μέγαρο Μαξίμου, θα βρίσκονται επίσης, μαζί με τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.

Στην παρουσία των επικεφαλής της ΕΕ στον Έβρο αύριο μαζί με τον πρωθυπουργό, αναφέρεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνοντας: «Σημαντική δήλωση στήριξης και από τους τρεις θεσμούς τη στιγμή που η Ελλάδα υπερασπίζεται επιτυχώς τα σύνορα της ΕΕ».

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει: «Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλαλ φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι θα βρεθούν μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και εμένα αύριο στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα. Σημαντική δήλωση στήριξης και από τους τρεις θεσμούς τη στιγμή που η Ελλάδα υπερασπίζεται επιτυχώς τα σύνορα της ΕΕ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ