Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την κατάθεση Αγγελλή

«Η νέα του αποστολή διανθισμένη με εξωφρενικά μυθεύματα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aggelis-katathesi
Ιωάννης Αγγελής © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κ. Αγγελής «ξέχασε» να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακίσεων ενός πρώην πρωθυπουργού και δύο πρώην υπουργών, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αγγελής «"ξέχασε" να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακίσεων (!) ενός πρώην πρωθυπουργού και δύο πρώην υπουργών παραμονές των εκλογών», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην κοινοβουλευτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, «στις δεκάδες αναφορές στον 'Αρειο Πάγο, στις δύο καταθέσεις στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στις πολύωρες καταθέσεις του για τρεις ημέρες στην Προανακριτική Επιτροπή όπου απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα των μελών της ο κ. Αγγελης "ξέχασε" να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακισεων (!) ενός πρώην πρωθυπουργού και δύο πρώην υπουργών παραμονές των εκλογών. Η νέα του αποστολή διανθισμένη με εξωφρενικά μυθεύματα μήπως και ξεχαστεί το κυβερνητικό φιάσκο δεν πείθει δυστυχώς για αυτούς κανέναν.»

Απάντηση πηγών της ΝΔ σε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της ΝΔ απαντώντας σε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν τα εξής: «Οι 'πηγές του ΣΥΡΙΖΑ' έχουν τη μύγα και μυγιάζονται...Τελευταίο 'τσίμπημα' οι πληροφορίες από τη νέα κατάθεση Αγγελή. Όλα όσα συγκλονιστικά καταγγέλλονται παραπέμπουν σε ένα παρακράτος που εκτελούσε ένα οργανωμένο σχέδιο για την πολιτική εξόντωση των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Θεσμοί της Δημοκρατίας όμως είναι πιο ισχυροί. Και κάθε μέρα φωτίζουν πτυχές αυτής της σκοτεινής υπόθεσης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY