Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: Η Μπέτυ με ήθελε πρώτη (video)

Οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού για το πρώτο ραντεβού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο άλλος Αλέξης. Αποκαλύψεις Τσίπρα για τη γνωριμία με την Μπέτυ, το πρώτο ραντεβού σε ένα σκληρό ροκάδικο, τον έρωτα και τα δύο παιδιά.

Για πρώτη φορά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Μιλώντας χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1, μίλησε για τη γνωριμία του με την Μπέτυ Μπαζιάνα πριν από 29 χρόνια στο Λύκειο.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τη σύντροφο της ζωής του «δυνατό άνθρωπο», για να σημειώσει ότι πέρα απ' την αγάπη υπάρχει και μια αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός, ότι συζητούν πολύ, ότι δεν θέλει να του επιβληθεί όμως παράλληλα είναι αυστηρός κριτής και πως αυτό τον βοηθάει, δημιουργώντας του καλύτερα φίλτρα.

Γνωρίστηκαν στο Λύκειο και, κατά την εκτίμηση του πρώην πρωθυπουργού, εκείνη πρέπει να τον… είχε εντοπίσει πρώτη όταν τον είδε να παίζει βόλεϊ στην ομάδα των Αμπελοκήπων. «Περίπου μετά την Ακρόπολη» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, αστειευόμενος, για τα χρόνια που είναι μαζί με τη Μπέτυ Μπαζιάνα. «Νομίζω ότι πρώτα με είχε δει αυτή. […] Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω. Ήμασταν μαζί και στο γυμνάσιο. Κάποια στιγμή στην Γ’ γυμνασίου πρέπει να με εντόπισε σε κάποια παιδική χαρά που έπαιζα βόλεϊ στον Αθλητικό Όμιλο των Αμπελοκήπων. […] Κάποια στιγμή στο Λύκειο, λίγο πριν τις καταλήψεις, αποφάσισα, ενώ είχα μάθει για το ενδιαφέρον της, να κλείσω μαζί της ένα ραντεβού. Είχαμε πάει σε ένα μπαράκι στη Μιχαλακοπούλου, σε ένα σκληρό ροκάδικο. Κάπως έτσι ξεκίνησε, ένα εφηβικός έρωτας που κράτησε πολλά χρόνια».

Όπως είπε, μεταξύ τους υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και ένας αμοιβαίος σεβασμός: «Είναι δυνατός άνθρωπος, σκληρός ώρες-ώρες, το βασικό στοιχείο στη σχέση μας είναι η αλληλοεκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη». «Συζητάμε πολύ, είναι άνθρωπος που δε θέλει να μου επιβληθεί, αλλά είναι πολύ αυστηρός κριτής. Νομίζω ότι με βοηθάει η σκληρή κριτική της. Ακόμη κι όταν επιμένω σε αυτό που θέλω να κάνω, μου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και καλύτερα φίλτρα, αφού ακούω την άποψή της», είπε ο κ. Τσίπρας.