Πολιτικη & Οικονομια

Παπαγγελόπουλος για Ράικου: Της αρέσει να αυτογελοιοποιείται

Την χαρακτηρίζει «ψεύτρα και απατεώνισσα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος © INTIMENEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Στην κυρία Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται» απαντά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στους ισχυρισμούς της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς.

«Ψεύτρα κι απατεώνισσα» χαρακτηρίζει την πρώην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ισχυριζόμενος πως της «αρέσει να αυτογελοιοποιείται», απαντώντας στα όσα δήλωσε η ίδια στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει: «Στην κυρία Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά "μούγκα στη στρούγκα". Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράικου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ