Πολιτικη & Οικονομια

Σκουρλέτης κατά Γ. Παπανδρέου: Τοξικό πρόσωπο, δεν κάνει για ΠτΔ

Πώς σχολίασε το ενδεχόμενο να προταθούν για διάδοχοι του Προκόπη Παυλόπουλου οι Κώστας Σημίτης και Ευάγγελος Βενιζέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Σκουρλέτης
Πάνος Σκουρλέτης/© INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

«Τοξικό πρόσωπο ο Γιώργος Παπανδρέου, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψηφίσει για ΠτΔ» ξεκαθάρισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Κάθετa αντίθετος στο ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπανδρέου να προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης. Μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον χαρακτήρισε «τοξικό πρόσωπο», υπογραμμίζοντας ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος αποτελεί «δοκιμασμένη λύση», με θετικό πρόσημο στη θητεία του. Τόνισε, μάλιστα, πως αν είναι τελικά εκ νέου υποψήφιος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει.

«Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο πρόσωπο;» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση» πρόσθεσε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για τις υποψηφιότητες του Κώστα Σημίτη και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε: «Χειρότερες περιπτώσεις και από τον Γιώργο Παπανδρέου».

Σήμερα | Σκουρλέτης: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο | 20/12/2019

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ