- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία θα βρει πολλούς απέναντι
Τι λέει για το ενδεχόμενο τουρκικά στρατεύματα να σταλούν στη Λιβύη
Η Τουρκία κλιμακώνει τη συμπεριφορά της αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις «ξέρουν τη δουλειά τους», ξεκαθάρισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Κοινό μέτωπο σχηματίζεται απέναντι στους επεκτατικούς ισχυρισμούς της Τουρκίας, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της Άγκυρας για αποστολή τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη, σημείωσε ότι είναι δεδομένη η στάση της Τουρκίας να εγείρει διεκδικήσεις και πρόσθεσε ότι απέναντι σε αυτούς τους σχεδιασμούς σχηματίζεται ήδη ένα μέτωπο.
«Θα βρει απέναντι πολλούς "παίκτες" η Τουρκία και δεν θα είναι τόσο απλό» εκτίμησε, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η Ελλάδα κάνει αυτά που πρέπει. «Είναι δύσκολη η εποχή γιατί υπάρχει το δεδομένο πως σε πάρα πολλά επίπεδα ο γείτονας κλιμακώνει τη συμπεριφορά του, δεν είναι ένα και δύο συμβάντα αλλά πολλά, όχι μόνο σε επίπεδο ρητορικής αλλά και σε επίπεδο πράξεων αλλά από 'κει και πέρα εμείς κάνουμε τη δουλειά μας» εξήγησε.
Αναφορικά με το ζήτημα των αναχαιτίσεων, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι από τη στιγμή που για κάθε παραβίαση γίνεται μια αναχαίτιση δεν ανησυχεί, υπογραμμίζοντας ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «ξέρουν τη δουλειά τους».
«Διακατέχονται από πατριωτισμό, επαγγελματική νοοτροπία, αίσθηση του καθήκοντος και της αποστολής. Κάνουν αυτό που πρέπει και θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πρέπει για να διασφαλίζεται κάθε σπιθαμή εδάφους στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας» ξεκαθάρισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Τον κατηγόρησε ότι δεν τήρησε συμφωνίες που είχαν κάνει στο παρελθόν
Σε εφαρμογή από τη Δευτέρα η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.