- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Folli Follie: Απομακρύνεται από το ΔΣ ο Κουτσολιούτσος
Δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Απομακρύνεται από το Δ.Σ της Folli Follie ο Γ. Κουτσολιούτσος μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την έκδοση προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσουλιούτσου από το Δ.Σ της Folli Follie.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. εισηγμένης εταιρίας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της εταιρίας «Folli Follie».
Η απόφαση επί της προσωρινής διαταγής, που εκδόθηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το μέλος ΔΣ της εταιρείας Γεώργιος Κουτσολιούτσος από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή και διόρισε τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη στη θέση του ήδη παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ κ. Περικλή Δοντά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.