Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Χρυσοχοΐδη για τα επεισόδια: Η αστυνομία εφαρμόζει τον νόμο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «ο φαρισαϊσμός δεν θα περάσει»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΑΤ στα Εξάρχεια
ΜΑΤ στα Εξάρχεια/ © INTIMENEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Τι απαντά ο Χρυσοχοΐδης σε όσους κάνουν λόγο για αστυνομική βία στα Εξάρχεια.

Με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους καταγγέλλουν την αστυνομική βία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια στην επέτειο για τον Γρηγορόπουλο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζει ότι «η αστυνομία εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα». Παράλληλα, στέλνει το μήνυμα ότι «δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανακοινώσει τη διεξαγωγή ΕΔΕ για το περιστατικό που εμφανίζει άνδρες των ΜΑΤ να έχουν ξεγυμνώσει νεαρό που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια.

Η ανάρτηση Χρυσοχοΐδη:

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ρωμανός (ΝΔ), Ε. Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Καραμέρος (ΕΛΑΣ) στην εκπομπή «Σήμερα» των Οικονόμου - Πιτταρά στο ΣΚΑΙ
Ε, όχι και να πει τους συντρόφους «ανθρώπους»

Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY