Πολιτικη & Οικονομια

Χρηστίδης σε Παπαδημούλη: Λέτε ψέματα, ζητήστε συγγνώμη

«Ανακαλέστε όσο είναι νωρίς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χρηστίδης
Παύλος Χρηστίδης / © INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αντίδραση Χρηστίδη για κριτική Παπαδημούλη στη στάση του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την πρόταση συνταγματικής απαγόρευσης διακρίσεων φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Tην έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη  προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για τη στάση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία για την πρόταση συνταγματικής απαγόρευσης διακρίσεων για λόγους φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

«Καταψηφίστηκε από 170 βουλευτές (ΝΔ–ΚΙΝΑΛ–Βελόπουλου) η πρόταση συνταγματικής απαγόρευσης διακρίσεων, για λόγους φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Πράξη οπισθοδρόμησης, που εκθέτει και διεθνώς τους αυτοαποκαλούμενους ''φιλελεύθερους'' κ ''σοσιαλιστές''», έγραψε στο Twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυρίου Χρηστίδη ο οποίος σε έντονο ύψος απάντησε στα λεγόμενα του Δημήτρη Παπαδημούλη, κατηγορώντας τον για fake news.



«Σύριζα. Ο συνοδοιπόρος του Καμμένου και της Κουντουρά. Με οδηγό τα fake news. Ανακαλέστε όσο είναι νωρίς, όσα αφορούν το @kinimallagis», έγραψε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επανήλθε γράφοντας ότι «Από το ΚΙΝΑΛ διευκρινίζουν ότι οι βουλευτές του, διαφοροποιήθηκαν σε αυτό το σημείο από την ΝΔ κ υπερψήφισαν την πρόταση. Καλοδεχούμενη η διευκρίνιση. Μακάρι να "ξεκολλήσει" επιτέλους το ΚΙΝΑΛ, από την στάση ουραγού της ΝΔ κ την ακραία αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορική. Αν και δεν το βλέπω...».

«Δεν διευκρινίζουμε κάτι κύριε @papadimoulis, λέμε την αλήθεια, είπατε ψέματα. Θα ζητήσετε συγγνώμη;», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ