- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικοί διορισμοί στις διοικήσεις στην υγεία
Zητά από τον Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Κικίλια
Για «όργιο ρουσφετιών» και «προκλητικούς διορισμούς» στις διοικήσεις στην υγεία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Από τη δεξαμενή των αρίστων στο καλάθι των αχρήστων, ένα ρουσφέτι δρόμο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «όργιο ρουσφετιών» και «προκλητικούς διορισμούς» στην υγεία.
«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη με τους χιλιάδες μετακλητούς των πλουσιοπάροχων αμοιβών δεν αρκούσε φαίνεται για να απορροφήσει όλα τα "δικά μας γαλάζια παιδιά". Έτσι, τώρα ο πρωθυπουργός μετατρέπει τη Δημόσια Υγεία σε "πάρκινγκ" κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων πολιτευτών της Ν.Δ., τους οποίους έχρισε διοικητές νοσοκομείων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν ξέρουμε», σχολιάζει, «ποια περίπτωση είναι πιο εξοργιστική: Αυτή του βουλευτή Καστοριάς που ομολογεί σε συνέντευξη πως ο νεοδιορισθείς διοικητής είναι ρουσφέτι του; Ο 82χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που μας ενημερώνει πως προτιμά τον μισθό του διοικητή από τη σύνταξή του και πως του είχε τάξει τη θέση ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης; Ή οι πρόεδροι ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας που διορίστηκαν διοικητές σε... Άρτα και Πρέβεζα και αναγκάζονται να πληρώνουν και οδοιπορικά οι άνθρωποι;».
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μιας και ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά έλεγε επί λέξει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί "στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι πολιτευτές που αναζητούν μια αργομισθία στο δημόσιο", περιμένουμε να αποπέμψει τον υπουργό Υγείας για το όργιο ρουσφετιών και να ακυρώσει τους προκλητικούς αυτούς διορισμούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δικαίωση είναι να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, να νοιαζόμαστε για την ενότητά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Tι ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος
Τι δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον εκτοκισμό των οφειλών του νόμου Κατσέλη
Η αντιπολίτευση αρνείται να δώσει 180 ψήφους σε οποιαδήποτε πρόταση
Ποιοι παίρνουν τις νέες επιταγές επιδοτούμενων διακοπών
«Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
Περισσότεροι από 475.000 αγρότες και παραγωγοί θα πάρουν χρήματα
Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Στις εκδηλώσεις του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Συμφωνία με τον Τσίπρα στις επόμενες 10 ημέρες, αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις», προειδοποιεί ο βουλευτής Χανίων
Η έρευνα των Βαρβιτσιώτη - Δενδρινού δείχνει από πρώτο χέρι, σχεδόν από μέσα, πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις και πώς προκύπτουν οι συσχετισμοί στον πυρήνα της ΕΕ
Ογδόντα μητροπολίτες στον δρόμο προς την ευμάρεια
«Υπάρχει κανείς που να σηκώνει το χέρι και να λέει ότι θα πάμε να βουλιάξουμε τις βάρκες;»
Δημιουργούνται κόμβοι κράτησης παράνομων μεταναστών εκτός ευρωπαϊκού εδάφους
Υψηλή ζήτηση και ανθεκτικότητα των ελληνικών τίτλων παρά τις πιέσεις στην Ευρωζώνη
Σε εξέλιξη συζητήσεις με προμηθευτές και σούπερ μάρκετ
«Βραχνάς» η ακρίβεια για τα νοικοκυριά
Τα τρία θέματα που θέτει ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Πώς θα μπει τέλος στο καθημερινό μαρτύριο των οδηγών στον Κηφισό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.