Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Πέτσα σε Χαρίτση: Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρικυμία του

Πέρασαν 24 ώρες για να καταδικάσει τις δηλώσεις Τσαβούσογλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Πέτσας
Στέλιος Πέτσας / © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρικυμία του και συνεχίζουμε, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και το κοινοτικό κεκτημένο, να φυλάσσουμε τα σύνορά μας και να σώζουμε ζωές» δηλώνει ο Στέλιος Πέτσας.

Απάντηση την κριτική που δέχθηκε από τον Αλέξη Χαρίτση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μια κριτική για την απάντηση της κυβέρνησης στις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ 'ξύπνησε' και μετά από 24 ώρες θυμήθηκε να «καταδικάσει» τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών... Αλλά με τα ερωτήματα του στην ουσία δικαιολογεί τις δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου που δήθεν «καταδικάζει»» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρικυμία του και συνεχίζουμε, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και το κοινοτικό κεκτημένο, να φυλάσσουμε τα σύνορά μας και να σώζουμε ζωές» προσθέτει.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας  με ανακοίνωσή του κατηγορεί τη χώρα μας ότι απωθεί δια της βίας μετανάστες πίσω στην Τουρκία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ