Πολιτικη & Οικονομια

Μαυρωτάς: «Μετάνοια» από το makeleio για συκοφαντικό δημοσίευμα

Τι έγραψε στο twitter ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mavrotas1
Γιώργος Μαυρωτάς © INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το makeleio.gr κατεβάζει συκοφαντικά δημοσιεύματα για τον Μαυρωτά. Η ανακοίνωση - «μετάνοια».

Στην παραδοχή ότι δημοσιεύματα που αφορούσαν στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά περιείχαν «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία, προσβλητικά υπονοούμενα και συκοφαντικούς ισχυρισμούς  που δεν είναι αληθή και προσβάλλουν βάναυσα» προχώρησε το makeleio.gr.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Μάγκες μέχρι να έρθουν τα εξώδικα: Το Makeleio.gr και ο κ. Χίος μου ζητούν συγνώμη, κατεβάζουν τα (όπως λένε και οι ίδιοι) ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά δημοσιεύματα & δεν θα το ξανακάνουν στο μέλλον». «Αξίζει να διαβάσετε την μετάνοια», όπως χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της ιστοσελίδας ο κ. Μαυρωτάς.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του το makeleio.gr, τονίζει ότι «εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την γενόμενη εις βάρος του κ. Γεωργίου Μαυρωτά προσβολή, που στηρίχθηκε σε δημοσίευση αναληθών στοιχείων και προσβλητικών ισχυρισμών και δηλώνουμε πως υποληπτόμεθα και τιμούμε τον κ. Γεώργιο Μαυρωτά, ζητώντας συγγνώμη». Η ανακοίνωση τονίζει ότι η ιστοσελίδα προχώρησε «πλήρη απάλειψη» των δημοσιευμάτων μαζί με τα συνοδεύοντα σχόλια και ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιοδήποτε δημοσίευμα ή ανάρτηση που να προσβάλει τον κ. Μαυρωτά.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ