Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας από Πάτρα: Σας καλώ να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας

«Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη, αλλά ενεργά μέλη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας © Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETTI

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας και μπείτε μπροστά στον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή» είπε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολοκληρώθηκε η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην ανοιχτή συνέλευση που διεξήχθη από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, παρουσία βουλευτών, στελεχών του κόμματος αλλά και απλών πολιτών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε του Πατρινούς «να συμμετέχουν ενεργά στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον πάρουν ουσιαστικά στα χέρια τους, για να γίνει πράξη μια νέα σχέση με την πολιτική, με την αρχή να γίνετε από το μεγάλο κάστρο της Δημοκρατίας και της προόδου, από την Αχαΐα, από την Πάτρα».

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας και μπείτε μπροστά στον αγώνα για την κοινωνική αλλαγή», θα αποτελέσει το σύνθημα προς το συνέδριο του κόμματος το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «συνέδριο τομής και συνέχειας» καλώντας «να συνθέσουμε ένα πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης που θα απαντά στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και του λαού».

Παράλληλα ο ίδιος έκανε λόγο για «μια νέα σχέση με την πολιτική» την οποία «θέλουμε να κάνουμε πράξη».

«Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

Ο ίδιος αναφερόμενος στη νέα πλατφόρμα του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ήδη δουλεύουμε μέσα στην κοινωνία δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται, ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη του λαού μας».

«Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: patrastimes.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ