- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δω την ταινία του Γαβρά
«Θέλω να δω αν εμφανίζονται Καμμένος και Πετσίτης»
Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αν και γιατί θα δει την ταινία του Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι έχει λόγο να δει την νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο δωμάτιο», που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.
«Ναι, θα τη δω. Σίγουρα θα είχε κάποιο ενδιαφέρον, αν και η εντύπωσή μου είναι ότι είναι επαρκώς μονομερής…», απάντησε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από τη ΔΕΘ. «Θα συνιστούσα σε όποιον δει την ταινία να διαβάσει κάποια βιβλία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για το τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015, για το μέγεθος, τον βαθμό της αλαζονείας και της ασχετοσύνης που επέδειξε τότε η κυβέρνησης και οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, για την ταινία του κ. Γαβρά που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση.
Μητσοτάκης: Γιατί θέλω να δω την ταινία του Γαβρά
Ο κ. Μητσοτάκης όμως φαίνεται πως έχει έναν ακόμη λόγο που θέλει να δει την ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο». «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω αν στην ταινία εμφανίζονται ο κ. Καμμένος, ο κ. Πετσίτης και άλλα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον», είπε ο πρωθυπουργός.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γίνει εξεταστική- κάτι για το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τη ΝΔ μέσω συνέντευξής του- ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τόσο πολύ να συζητήσει αυτό το θέμα, ας καταθέσει ο ίδιος μια πρόταση για εξεταστική. Μια από τις καινοτομίες της συνταγματικής αναθεώρησης είναι να δίνεται το δικαίωμα αυτό και στην αντιπολίτευση. Αλλά νομίζω πολίτες έχουν πια μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε εκείνο το διάστημα», απάντησε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.