- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η απάντηση Κικίλια στον Πολάκη για τον εγκαυματία πυροσβέστη
«Τέλος με τα ψέματά σας και τη μικροπολιτική»
Απάντηση του Β. Κικίλια στον Π. Πολάκη για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, του εθελοντή πυροσβέστη από το υπουργείο Υγείας.
Απάντηση στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έδωσε, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωση,ς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με την κάλυψη από το υπουργείο Υγείας των εξόδων νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του εθελοντή πυροσβέστη που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.
«Κύριε Πολάκη, γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της υγείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη. Η πλήρης αποκατάσταση και αποθεραπεία του, απαιτούν δαπάνες που δεν καλύπτει το ΕΣΥ και ο ΕΟΠΥΥ. Θα καλύψουμε ότι χρειαστεί, όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που άφησες ακάλυπτους 1 χρόνο τώρα. Τέλος με τα ψέματά σας και τη μικροπολιτική».
Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε χθες στο νοσοκομείο τον εθελοντή πυροσβέστη που υπέστη εγκαύματα δευτέρου προς τρίτου βαθμού στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια και ανακοίνωσε ότι «σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό της χωράς, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως Υπουργείο Υγείας, είναι σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια, να καλύψουμε ότι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης του».
Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Υγείας ο κ. Πολάκης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Το ΚΑΤ είναι δημόσιο νοσοκομείο, δεν πληρώνουν νοσηλεία οι ασφαλισμένοι ασθενείς. Αν ο εθελοντής δασοπυροσβέστης είναι ανασφάλιστος, πάλι δεν πληρώνει, καθώς αν δεν το ξέρεις, σου λέω πως από τοn Φλεβάρη του 2016 ισχύει ο νόμος για δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφαλίστων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!! (εκτός αν αυτή η δήλωση είναι πρόβα για κατάργηση του νόμου...) Ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ που φτιάξαμε καλύπτει με πολύ καλύτερους και πραγματικούς όρους και την αποθεραπεία και αποκατάσταση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Το κύριο επιτόκιο αυξάνεται από το 2% στο 2,25%
«Σήμερα, η Ελλάδα καταγράφει τις λιγότερες ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη», τόνισε ο υπουργός Υγείας
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα», είπε απαντώντας στα σενάρια ένταξής του στην ΕΛΑΣ
Στη Μαλακάσα το μεγαλύτερο εργοστάσιο drone της χώρας
«Για δάνειο πολιτικής - επιβίωσης» κάνει λόγο η παράταξη Μπακογιάννη
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη
«Μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το διεθνές δίκαιο είναι ενιαίο και δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «βιομηχανία παραγωγής πολιτικού χρήματος» στις πολεοδομίες
Εξετάστηκαν οι στόχοι αύξησης των αμυντικών δαπανών
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ως σύμβουλος σε θέματα ναυτιλίας
Όσα δήλωσε ο νέος Γραμματέας της ΝΔ
Δεύτερη παραίτηση γενικού γραμματέα, μετά τον Ευθύμιο Μπακογιάννη
«Όταν η αδυναμία διοίκησης μετατρέπεται σε νέο χρέος για την πόλη, τότε δεν μιλάμε για ένα δάνειο ανάπτυξης» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.