Το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας εθελοντή πυροσβέστη
Υπέστη εγκαύματα στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια
Τα έξοδα νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του εθελοντή πυροσβέστη που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας
Τον εθελοντή πυροσβέστη που υπέστη εγκαύματα στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια, επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Καρλαφτόπουλος έχει εγκαύματα δευτέρου προς τρίτου βαθμού και θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί και όπως ανέφερε ο υπουργός, που ενημερώθηκε από τον διευθυντή της Πλαστικής Χειρουργικής στο ΚΑΤ, πιθανώς να χρειαστούν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως. «Επισκέφτηκα σήμερα τον κύριο Κυριάκο Καρλαφτόπουλο, τον εθελοντή πυροσβέστη που νοσηλεύουμε εδώ στο ΚΑΤ. Θα θελα να πω ότι πέρα από τον επαγγελματισμό και το καθήκον, όταν ένας Πυροσβέστης ρίχνεται στις φλόγες για να σώσει τις ζωές των συνανθρώπων του ή τις περιούσιες τους ή τον φυσικό μας πλούτο, αυτό είναι κατάθεση ψυχής. Σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό της χωράς, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως Υπουργείο Υγείας, είναι σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια, να καλύψουμε ότι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης του» ανέφερε ο ίδιος.
Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο εθελοντής πυροσβέστης είναι ένας νέος άνθρωπος που πριν από λίγο καιρό η γυναικά του γέννησε δίδυμα, είναι πολύ χαρούμενος μέσα στην ατυχία του και είναι αισιόδοξος και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο. Ο υπουργός ευχαρίστησε τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στο Νοσοκομείο στην Χαλκίδα και στο Κέντρο Υγείας στα Ψαχνά, όπως και τους διασώστες και τα πληρώματα και όλο το ΕΚΑΒ, «για την συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, να στηρίξουμε τον κρατικό μηχανισμό, έτσι ώστε και να μην θρηνήσουμε θύματα στην Εύβοια και κατά το δυνατό να βοηθήσουμε υποστηρικτικά στο έργο που επιτελούν αυτή την στιγμή πυροσβέστες, εθελοντές και λοιπό προσωπικό».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.