Πολιτικη & Οικονομια

Βουλή: ένταση και διακοπή της συζήτησης

Για άσχετες διατάξεις στο ΝΔ των πλειστηριασμών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57021-114212.jpg

Ενστάσεις και ένταση στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, όπου διακόπηκε πριν λίγο η συζήτηση επί του νομοσχεδίου (ΝΔ) για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Αιτία οι αντιδράσεις από βουλευτές όλων των κομμάτων για την ένταξη στο ΝΔ διατάξεων που δεν έχουν σχέση με τους πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, και αφορούν μέχρι και φορολογικά θέματα. Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι θ΄ αποσύρει απο το ΝΔ τις διατάξεις για τις οποίες δεν υπάρχουν δεσμευτικές προθεσμίες και μνημονιακές υποχρεώσεις.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρίτα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας κατόρθωσε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα»

«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY