Πολιτικη & Οικονομια

Ο Π. Μπεχράκης ζητά κυρώσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντικαπνιστικό

Καθώς, όπως είπε, παραβίασαν «κατάφωρα και προκλητικά» τον αντικαπνιστικό νόμο μέσα στο καφενείο της Βουλής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Θερμή παράκληση» προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα απηύθυνε ο επικεφαλής της επιτροπής «σοφών» για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου Παν. Μπεχράκης.

«Θερμή παράκληση» προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα απηύθυνε πριν από λίγο, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της επιτροπής «σοφών» για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου Παναγιώτης Μπεχράκης, προκειμένου να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο τέως υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι οποίοι παραβίασαν χθες «κατάφωρα και προκλητικά» τον αντικαπνιστικό νόμο μέσα στο καφενείο της Βουλής.

Ο Παναγιώτης Μπεχράκης, μάλιστα, ζήτησε επίσης από τον Κωνσταντίνο Τασούλα να επιβάλλει κυρώσεις και εναντίον του ιδιοκτήτη του καφενείου της Βουλής, όπως ο εισαγγελέας της τότε FYROM είχε επιβάλλει πριν από 5 – 6 χρόνια λουκέτο στο καφενείο της Βουλής της γείτονος για τον ίδιο λόγο.

«Μόνον έτσι η Βουλή θα μετατραπεί από παράδειγμα παραβίασης του αντικαπνιστικού νόμου σε παράδειγμα εφαρμογής του νόμου και θα καταστήσει τη χώρα μας ως μία ευρωπαϊκή χώρα, όσον αφορά το κάπνισμα», κατέληξε ο Παναγιώτης Μπεχράκης.