Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ για πανεπιστημιακό άσυλο: Κακή αντιγραφή νόμου του ΠΑΣΟΚ

«Πολύ κακό για το τίποτα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΙΝΑΛ
ΚΙΝΑΛ © INTIME NEWS

«Πολύ κακό για το τίποτα», χαρακτήρισαν πηγές του ΚΙΝΑΛ τη ρύθμιση που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

«Πολύ κακό για το τίποτα», χαρακτήρισαν πηγές του ΚΙΝΑΛ τη ρύθμιση που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τονίζοντας ότι στην ουσία πρόκειται για μια κακή αντιγραφή του παλιού νόμου του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκαθάρισαν, πάντως, ότι θα το υπερψηφίσουν οι βουλευτές του.

Οι ίδιες πηγές, υποστήριξαν ότι κάποιοι «προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το θέμα του ασύλου για να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ ωστόσο απέτυχαν», ενώ επέμειναν στην ανάγκη βελτιωτικών αλλαγών.

«Απαιτούνται νομοθετικές βελτιώσεις ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως, ποιος διασφαλίζει το άσυλο, ποιος το εγγυάται και ποιες είναι οι αρμόδιες αρχές. Εμάς αυτή είναι η θέση

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY