Πολιτικη & Οικονομια

Λούλης: Ψυχρή αποτύπωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας το βιβλίο μου

Στις δέκα τελευταίες σελίδες του υπάρχουν «60 εγκωμιαστικά σχόλια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loulis
Κώστας Λούλης © INTIME NEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Λούλης.

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι το βιβλίο του αποτελεί «ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών» εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κωνσταντίνος Λούλης μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει τη αποπομπή του.

Παράλληλα σημειώνει ότι στις δέκα τελευταίες σελίδες του υπάρχουν 60 «εγκωμιαστικά σχόλια» για την αντικειμενική αποτύπωση των όσων γράφει συμπεριλαμβανομένων των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τόσκα και Γιάννη Καραγιάννη.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Λούλη:

Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών.

Τους όψιμους επικριτές μου, τους παραπέμπω στις δέκα τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Εκεί θα βρουν 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την αντικειμενική αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Νίκος Τόσκας και Γιάννης Καραγιάννης.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε σε απάντηση ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για το βιβλίο του κ. Λούλη κάνοντας λόγο για πρόκληση για τη Δημοκρατία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ