Πολιτικη & Οικονομια

Η αναμνηστική φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου

Αναμνηστική φωτογραφία μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ypourgoi1
Η οικογενειακή φωτογραφία του νέου υπουργικού συμβουλίου © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στάθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μετά τη συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβούλιου, τα μέλη της κυβέρνησης βρέθηκαν μπροστά από την Βουλή για την καθιερωμένη οικογενειακή αναμνηστική φωτογραφία.

Δίπλα στον πρωθυπουργό στάθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Αρκετοί από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς επέλεξαν να κρατούν τον φάκελο που τους έδωσε ο πρωθυπουργός με τον εξαμηνιαίο σχεδιασμό για τους τομείς ευθύνης τους.

ypourgoi3
Η αναμνηστική φωτογραφία του νέου υπουργικού συμβουλίου © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ypoyrgoi2
Η αναμνηστική φωτογραφία του νέου υπουργικού συμβουλίου © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY