Πολιτικη & Οικονομια

Τζάκρη: Το άσυλο έπρεπε να έχει καταργηθεί

Η βουλευτής Πέλλας παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μάχες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοδώρα Τζάκρη
Θεοδώρα Τζάκρη / © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η πρώην υφυπουργός Βιομηχανίας και βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, δήλωσε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο θα έπρεπε να έχει ήδη καταργηθεί.

Απολογισμό της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση επιχείρησε η πρώην υφυπουργός Βιομηχανίας και βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, κατονομάζοντας τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα του κόμματός της.  

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου έπρεπε να έχει προχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μια αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίτημα ασφάλειας που ζητούν όλοι οι πολίτες στη Δεξιά και τον αυταρχισμό».

Η κ. Τζάκρη πρόσθεσε  ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «υπήρχε η αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που ήθελαν οι ψηφοφόροι του και αυτό που ήθελαν κάποιοι από τον κομματικό μηχανισμό». 

Παραδέχθηκε, τέλος, ότι το κόμμα της έχασε μάχες όπως εκείνη για τη μεσαία τάξη και την ασφάλεια, ενώ ζήτησε να γίνει αυτοκριτική (σ.σ. στα όργανά του ΣΥΡΙΖΑ) για τις πολιτικές αλλά και για τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ήττα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.