Πολιτικη & Οικονομια

Βελόπουλος: «Χαίρομαι που η ΧΑ μένει εκτός Βουλής»

Πρώτες δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος / © INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και χαίρομαι που οι ναζιστές μένουν εκτός Βουλής.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και χαίρομαι που οι ναζιστές μένουν εκτός Βουλής. Δεν πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ στράφηκαν στην Ελληνική Λύση. Δεν είμαστε δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η ιδεολογία μας είναι ο Ελληνισμός. Ήρθαμε για να συνδράμουμε το πολιτικό προσωπικό, όχι για να είμαστε αρνητικοί σε όλα»,  δήλωσε στον Ant1 ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση» πρόσθεσε: «Το τι θα κάνουμε σε ζητήματα όπως η εκλογή του προέδρου της Βουλής ή η συνταγματική αναθεώρηση, έχει να κάνει με τις θέσεις μας αλλά και τα ονόματα που θα προταθούν. Πάντως, συμμέτοχοι στο έγκλημα κατά των Ελλήνων με αυτούς που το διέπραξαν, εμείς δεν θα γίνουμε. Για το τι θα κάνω κατά περίπτωση, 'κάντε με θεό, να σας κάνω προφήτη'». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αποφάσισε να στείλει γελοίες υποθέσεις, προκαλώντας μεγάλα πολιτικά ζητήματα

«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY