Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ - Διμέτωπος κατά Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά / © INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με γνώμονα την αυτόνομη πορεία η Φώφη Γεννηματά περιγράφει στις ομιλίες της γιατί οι πολίτες θα πρέπει να απορρίψουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Με γνώμονα την αυτόνομη πορεία η Φώφη Γεννηματά περιγράφει στις ομιλίες της γιατί οι πολίτες θα πρέπει να απορρίψουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και γιατί το Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ξεκινά την κριτική της από τον πρωθυπουργό:

1. Όλα αυτά τα χρόνια 10 έπαιρνε από τους πολίτες, ένα επέστρεφε.
2. Καλλιέργησε τον διχασμό. 
3. Έκανε παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα.
4. Ευτέλισε τις προοδευτικές αρχές και αξίες.
5. Χρεοκόπησε με την Καραμανλική συνιστώσα και τον ακροδεξιό συνεταίρο το όνομα της αριστεράς.
6. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση. Το απέδειξε και παλαιότερα με τις πλατείες των αγανακτισμένων και τον δήθεν αντιμνημονιακό αγώνα.
7. Ακύρωσε ως αυταπάτες τις ελπίδες του ελληνικού λαού.
8. Με την πολιτική του, έγινε ο μέγας χορηγός της ΝΔ.

Και συνεχίζει με πυρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

1. Δεν είναι λύση η επιστροφή στην δεξιά.
2. Είναι η παράταξη που ευθύνεται, με την καταστροφική πολιτική της, την περίοδο 2004-2009, για την κρίση και τα μνημόνια που μας βασανίζουν ακόμη.
3. Μια πολιτική που ο κ. Μητσοτάκης αρνείται πεισματικά να αποκηρύξει. Δείχνουν αμετανόητοι, έτοιμοι να επαναλάβουν τα ίδια λάθη.
4. Η ΝΔ βασίζει όλη τη στρατηγική της στο δόγμα των οριζόντιων φορο-απαλλαγών. Προσδοκά ότι αυτό από μόνο του αρκεί για να οδηγήσει σε νέες επενδύσεις. 
5. Η απασχόληση, το κοινωνικό κράτος, η ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων θα έλθουν κάποτε και αυτά με κάποιο αυτόματο τρόπο που δεν εξηγείται πουθενά, πιθανότατα επειδή μάλλον δεν την ενδιαφέρει.
6. Η ΝΔ αποδέχεται πλήρως τον ρόλο του Υπερταμείου της υποτέλειας.
7. Παραπέμπει στις ελληνικές καλένδες την διαπραγμάτευση για την αλλαγή των επώδυνων δεσμεύσεων Τσίπρα και τους στόχους για πλεονάσματα 3,5% ως το 2022. Ψελλίζει μόνο για τα υπερπλεονάσματα του προϋπολογισμού, τα πέραν των 3,5%.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής, ως αντίβαρο στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τη συντηρητική πολιτική της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ