Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 461

Επανήλθαν τα σενάρια για τριπλές εκλογές τον Μάιο – ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και βουλευτικές

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 461
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55632-121719.jpg

Επανήλθαν τα σενάρια για τριπλές εκλογές τον Μάιο – ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και βουλευτικές. Έγιναν και σχετικές βολιδοσκοπήσεις σε τραπεζικούς και επιχειρηματικούς κύκλους.


Χωρίς τέλος τα διαβήματα στο Μέγαρο Μαξίμου από βουλευτές της ΝΔ κατά του συμφώνου συμβίωσης. Αυτή κι αν είναι κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση!


Συνεχίζει να διχάζει ο Γ. Στουρνάρας. Μετά από αυτόν υπάρχει το Κάιρο και η Συρία, είπε ο βουλευτής της ΝΔ Γερ. Γιακουμάτος.


«Το αποφασίζομεν και διατάσσομεν δεν οδηγεί πουθενά» απάντησε έτερος βουλευτής της ΝΔ, ο Γ. Βλάχος, που κατηγορεί τον υπ. Οικονομικών για... «σοδιαλδημοκράτη».


Κι όμως, η πρόταση για παραπομπή του Θ. Πελεγρίνη στο πειθαρχικό βρέθηκε στο τραπέζι του υπουργού Παιδείας πριν από 4 εβδομάδες.


Δεν τόλμησε όμως ο υπουργός, ούτε αποδέχτηκε πρόταση για ειρηνική «έφοδο» στο πανεπιστήμιο του κινήματος φοιτητών για ανοιχτές σχολές. Τώρα εισπράττει τη μήνι του πρωθυπουργού.


Ο Κ. Αρβανιτόπουλος, ως ασπίδα προστασίας, επιχείρησε προσέγγιση με τον Κώστα Καραμανλή – ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού του γραφείου. Βρήκε, όμως, την πόρτα κλειστή.


Ακούστηκε σε συνέδριο για τις εξαγωγές από ομιλητή: Αμερικανός καθηγητής δημιούργησε σεμινάριο με θέμα «Οι αρχαίοι Έλληνες ήρωες», με διαδικτυακή συμμετοχή.


Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 350.000! «Γιατί να μην το κάνουμε και εμείς στη χώρα μας;» αναρωτήθηκε. Ρωτήστε τον κ. Πελεγρίνη και τον υπουργό Παιδείας.


Το περιμέναμε μετά τις στάνες: «Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται και τα κοτέτσια» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και συνεργάτες εξακολουθούν να τα λένε συχνά ως... ομάδα εντός ΝΔ. Τι μαγειρεύουν;


Ο Τέρενς Κουίκ χαρακτήρισε τον υπουργό Μεταφορων Μιχ. Χρυσοχοΐδη «υπερήφανο λάτρη του τζαμιού»...


Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εξακολουθεί να οραματίζεται υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων.


Το ΚΚΕ «αποκαθηλώνει» τον Χαρ. Φλωράκη, αλλά το «Αριστερό Ρεύμα» του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαθιστά! Μια ματιά στην ιστοσελίδα Iskra του «Ρεύματος» θα σας πείσει...


Εξήντα χιλιάδες υπογραφές στο site της «Δράσης» κατά του φόρου για τα ακίνητα.


Αίφνης στη ΝΔ ανακάλυψαν δημοσκοπικό ποσοστό για το ΛΑΟΣ της τάξης του 1,5%. Γι’ αυτό άρχισαν εκ νέου τα ανοίγματα στον Γ. Καρατζαφέρη; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ