Πολιτικη & Οικονομια

Έναρξη του συνεδρίου «Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ: Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης»

Με ελεύθερη είσοδο στο ξενοδοχείο Divani Caravel - Δείτε live τις ομιλίες του συνεδρίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Συνεδρίου «Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ: Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες του Συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών σε συνεργασία με τη Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.,«Η Ελλάδα Μετά ΙΙΙ: Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης». Το Συνέδριο, που έχει ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel και ολοκληρώνει τις εργασίες του την Πέμπτη 20 Ιουνίου με ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στις 19:30.

Κατά την πρώτη ημέρα το συνέδριο θα ανοίξει ο Πρόεδρος ΔΣ του Κύκλου Ιδεών, Πέτρος Καβάσαλης ενώ χαιρετισμό θα επευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες των: Αλεξάνδρας Δαλιάνη, Νίκου Δεμερτζή, Καρολίνας Μέρμηγκα, Παναγή Παναγιωτόπουλου και Νίκου Σουλιώτη.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.

Για τις «επιπτώσεις της περιόδου 2009- 2019 στη μεσαία τάξη» θα μιλήσουν οι: πρώην υπουργός, Τάσος Γιαννίτσης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Θοδωρής Πελαγίδης, Γιώργος Στρατόπουλος, Πάνος Τσακλόγλου, Νίκος Οικονομίδης και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης. Στον συντονισμό, η δημοσιογράφος Έλενα Λάσκαρη.

Ακολουθεί ο «Κύκλος III: Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και η μεσαία τάξη» όπου θα μιλήσουν οι: Φωκίων Καραβίας, Παύλος Μυλωνάς, Βασίλης Ράπανος, Γιώργος Χαντζηνικολάου, σε συντονισμό του δημοσιογράφου Νίκου Φιλιππίδη.

Οι εργασίες του Συνεδρίου μεταδίδονται ζωντανά από το YouTube και το Facebook.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ.