ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει για τα ψηφοδέλτια η Πολιτική Γραμματεία
Γρίφος παραμένει το Επικρατείας
Συνεδριάζει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με κομματικές πηγές, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Η κατάρτιση και η δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι το βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00 στα γραφεία του κόμματος.
Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, είναι δύο από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό πυρήνα των συνεργατών του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και δεν αποκλείεται να δώσουν την μάχη του σταυρού.
Στο ίδιο εκλογικό μέτωπο και οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης, ενισχύοντας την κεντροαριστερά.
Ωστόσο, γρίφος παραμένει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα ήθελαν τον πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Γραμματικάκη, να είναι ένας από τους υποψηφίους.
Την ίδια ώρα βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς αναμένεται να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά μέχρι στιγμής η Κουμουνδούρου κρατά κλειστά τα χαρτιά της και ερωτηματικό παραμένει το τι θα συμβεί με άλλους τέσσερις υποψηφίους του Επικρατείας τον Σεπτέμβριο του 2015, δηλαδή τον Γιάννη Δραγασάκη, τη Θεανώ Φωτίου, τον Νίκο Κοτζιά και τον Κώστα Γαβρόγλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην υπουργός παντρεύτηκε στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Ακρόπολη
«Από πού να ξεκινήσω;» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Το δομικό πρόβλημα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η μακροχρόνια μονοκαλλιέργεια των επιδοτήσεων.
Η πόλη στολίζεται με λαμπιόνια επαρχιώτικου πανηγυριού και κακόγουστες γιρλάντες που κρέμονται πάνω από τη βρομιά, την αστεγία, τα βανδαλισμένα κτίρια
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Εντός μηνών το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας – Ανοιχτοί οι δίαυλοι Ελλάδας–Τουρκίας παρά τις διαφορές
Λίστα με 3.000 «ιδιοκτήτες» για παράνομες επιδοτήσεις
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
Ο Πρόεδρος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαθητές, συλλόγους και τη Μπάντα Ενόπλων Δυνάμεων για τα κάλαντα
«Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% - 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Οι αγρότες βρίσκονται εκεί για να διαμαρτυρηθούν και πολύ καλά κάνουν, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Φέτος καταγράφεται πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Οι παθογένειες της χώρας με ιστορίες, γεγονότα και στοιχεία
Η Ε.Ε. εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί με τρόπο που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι αδύνατη- τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων και την ταχύτατη εφαρμογή τους στη ζωή
Ο πρώτος καφές της ημέρας, οι συναντήσεις και ο παλμός της αγοράς της πόλης
Συζητήθηκαν οι δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των αστέγων
Ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης που έγιναν πράξη φέτος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.