Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεόδωρος Κατσανέβας
Θεόδωρος Κατσανέβας © ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου με την κόρη του Σοφία, είναι ήδη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και της οικονομικής επιτροπής της ΕΛΛΥ

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου με την κόρη του Σοφία, είναι ήδη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και της οικονομικής επιτροπής της ΕΛΛΥ, ενώ επίσης μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.

Στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας με την 'Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου!

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου με την κόρη του Σοφία, με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Είναι ήδη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και της οικονομικής επιτροπής της ΕΛΛΥ, ενώ επίσης μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας είναι ο μοναδικός πρώην βουλευτής, εκτός του πρόεδρου Κυριάκου Βελόπουλου, που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αλλά ακόμα και αυτός είναι εκτός του Κοινοβουλίου, πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Μέχρι στιγμής, επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics, λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΟΑΕΔ. Από το 1981 έως το 1985, διοικητής του ΙΚΑ. Από το 1985 έως το 1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας από το 1989 έως το 2004).

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας, ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το κόμμα “Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων”, στα πρότυπα του “Κινήματος Πέντε Αστέρων” του Ιταλού Μπέπε Γκρίλο.
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.