Πολιτικη & Οικονομια

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης

Ο Γιάννης Μανώλης ήταν Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannis-manolis
Γιάννης Μανώλης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Μανώλης.

Έφυγε σε ηλικία 69 ετών από τη ζωή ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιό.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
2004 Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2007 Επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2012 Αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από όπου επίσης αποχώρησε.
2014 Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

1998-2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε..
1998–2004 Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
1995-1997 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
1986 Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.

Τη θλίψη της εκφράζει η Συνομοσπονδία

Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννη Μανώλη, εκφράζει η Συνομοσπονδία.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ από τον Μάρτιο του 1998 έως και τον Μάρτιο του 2004. «Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» επισημαίνει η ΓΣΕΕ, η οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ