Πολιτικη & Οικονομια

Πλατφόρμα για να κατέβει στην Α΄Αθήνας ο Γερουλάνος -Η απάντησή του

«Είμαι εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και εκεί θα παραμείνω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
geroulanos
Παύλος Γερουλάνος © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθαρίζει ότι η προεκλογική δέσμευσή του να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων ισχύει στο ακέραιο.

Μία πλατφόρμα συλλογής υπογραφών υπέρ της καθόδου του Παύλου Γερουλάνου στην Α' Αθηνών έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθαρίζει απευθυνόμενους σε αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν την πλατφόρμα ότι η προεκλογική δέσμευσή του να παραμείνει στον Δήμο Αθηναίων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ισχύει στο ακέραιο.

«Είμαι εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και εκεί θα παραμείνω», σημειώνει επίσης και υπενθυμίζει ότι ζήτησε από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να μπει σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε να δώσει «σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας και για ένα λυτρωτικό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά τους στις ιδέες του προοδευτικού χώρου».

«Ανεξάρτητα από την όποια απόφαση πάρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θα σεβαστώ απόλυτα, δηλώνω παρών και σε αυτήν την πολιτική, ιδεολογική και εκλογική μάχη αλλά και στις μάχες που θα δοθούν μετά τις εκλογές», καταλήγει ο Παύλος Γερουλάνος.

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ