- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαζαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζει πλευρικά διόδια στην Εγνατία Οδό
Σε Γαληψό, Νέα Καρβάλη και Ελευθερούπολη
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζει πλευρικούς σταθμούς διοδίων», σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης εγκαλεί την κυβέρνηση ότι πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης - Εξοχής και της Νέας Καρβάλης.
Με δήλωσή του ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει πως «οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια» επισημαίνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.
Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει, ενώ στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντας, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης - Εξοχής και της Γαληψού. «Επί τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, "τρέχει" να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα. Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα "Δεν πληρώνω". Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε … "Πληρώστε περισσότερα"! Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα» καταλήγει στη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.