Πολιτικη & Οικονομια

Οριστικό - Στις 10 Ιουνίου ο Τσίπρας θα ζητήσει πρόωρες εκλογές

Σκουρλέτης: «Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας © INTIMENEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι την άλλη Δευτέρα, στις 10 Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Ερωτηθείς, αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα. Σχετικά, μάλιστα, με τις φήμες που εμφανίσθηκαν σε ΜΜΕ για το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

Μιλώντας στο Open, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι η θέση που εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι οξύμωρη, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι «ήταν μεγάλο εμπόδιο με αυτά που εξέφραζε» και πρόσθεσε: «Το ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια κινήθηκε μονομέτωπα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ θα έπρεπε, μετά την καθοδική του πορεία, να αναστοχαστεί, δεν αιτιολόγησε μία διακριτότητα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ποιο είναι το οξύμωρο; Ότι η Φώφη Γεννηματά σήμερα, επανέλαβε τα περί στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντικατέστησε αυτόν που υιοθέτησε αυτή την στρατηγική».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ