Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Πιτσιλής: Οι πρόωρες εκλογές δεν επηρεάζουν το έργο της ΑΑΔΕ

Πότε θα γίνει η πληρωμή της β' δόσης πετρελαίου θέρμανσης και οι επιστροφές φόρου εισοδήματος ΦΠ μέσω τραπεζών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εφορία
Εφορία/©INTIMENEWS

«Η ΑΑΔΕ εφαρμόζει το πρόγραμμά της ανεπηρέαστη και ανεξάρτητα από το προεκλογικό κλίμα» ξεκαθαρίζει ο διοικητής της, Γ. Πιτσιλής.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εφαρμόζει το πρόγραμμά της ανεπηρέαστη και ανεξάρτητα από το προεκλογικό κλίμα. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο διοικητής της, Γιώργος Πιτσιλής, σε συνάντηση που είχε με τους διευθυντές των υπηρεσιών της. Στο πλαίσιο αυτό η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε:

  • Δημοσιοποίηση της λίστας μεγαλοοφειλετών στις 28 Ιουνίου,
  • πληρωμή β’ δόσης πετρελαίου θέρμανσης μέχρι 28 Ιουνίου και
  • επιστροφές φόρου εισοδήματος ΦΠ μέσω τραπεζών το 2ο 10ήμερο Ιουνίου.

Ο Γ. Πιτσιλής τόνισε προς τους διευθυντές τα ακόλουθα: «Κάνουμε τη δουλειά μας, απολύτως ανεπηρέαστοι και ανεξάρτητοι απο το προεκλογικό κλίμα. Εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα το ελεγκτικό μας προγραμμα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή του προγράμματος των επιστροφών φόρων και την εκπλήρωση των λοιπών υποχρεώσεών μας, οπως άλλωστε οφείλουμε.

» Εφαρμόζουμε και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση όλα τα μεταρρυθμιστικά έργα που εχουμε στο επιχειρησιακό μας σχέδιο. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις προσωπικές μας συμπεριφορές και εμφανίσεις στον δημόσιο χώρο. Είμαστε ανεξάρτητη αρχή και υπηρεσία που υπηρετεί ολους τους πολίτες και όλες τις επιχειρήσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ