Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 460

Η ΕΤ-3 και η ΕΑΒ έσπασαν ρεκόρ επισκεψιμότητας: Έκαναν πέρασμα όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 460
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55041-120680.jpg

«Είμαι κόρη πανεπιστημιακού, έχω ζήσει τα πανεπιστήμια από τα γεννοφάσκια μου» μας αποκάλυψε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Τέτοια γνώση και κατάρτιση!


«Ο Γ. Στουρνάρας μολύνθηκε από τον “ιό” της πολιτικής νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα». Λόγια έμπειρου πολιτικού για τον υπουργό Οικονομικών...


Μετά από καιρό, «έσκασε» non paper από τη ΝΔ με δημοσιεύματα του Τύπου για την επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο. Ξεχωρίζει βεβαίως «ο ταλαντούχος κ. Σαμαράς» της «Suddeutsche Zeitung».


«Τόμο» με στοιχεία από διεθνείς οίκους είχε ετοιμάσει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης για τη συνάντηση του Α. Σαμαρά με την Ά. Μέρκελ. Αλλά περιείχε μόνο τα καλά νέα.


Η ΕΤ-3 και η ΕΑΒ έσπασαν ρεκόρ επισκεψιμότητας: Έκαναν πέρασμα όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.


Θυμάστε τους τίτλους των σοβιετικών ηγετών; Πρόεδρος του προεδρείου, του πρεζίντιουμ, του Ανώτατου Σοβιέτ και μέλους του Πολιτμπιρό;


Το θυμηθήκαμε διαβάζοντας την επίσημη ιδιότητα του Δημήτρη Στρατούλη: βουλευτής Β΄ Αθήνας, επικεφαλής ΕΕΚΕ Εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Από τίτλους σκίζουμε!


Εμφανίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο Τύπου είναι στα σκαριά στην Κουμουνδούρου. Έλα, όμως, που αντιδρούν πολλοί...


Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος ήταν παρών στην επεισοδιακή (μη) παρουσίαση βιβλίου του Σ. Κοτρώτσου. Μόνο που έφτασε καθυστερημένος, είδε τι γινόταν και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.


Για «απόβαση» στην Αθήνα από την Πάρο ετοιμάζεται ο Γ. Ραγκούσης. Όχι για ανακατάληψη βουλευτικού εδράνου, αλλά για παρουσίαση βιβλίου.


Βουλευτίνα της ΝΔ για τον Κ. Αρβανιτόπουλο: «Και καραμπινάτη κυβέρνηση να είχαμε, με τέτοιον υπουργό Παιδείας θα είχαμε φαληρίσει».


«Τελικά ο Νότης Μαριάς είναι ΑΝΕΛ στο σώμα και ΣΥΡΙΖΑ στο πνεύμα». Δεν το λέμε εμείς. Είναι λόγια συναδέλφου του.


Άφαντος ο Κ. Γκιουλέκας από τα συμβούλια του Δήμου Θεσσαλονίκης. Από εκεί που δήλωνε υποψήφιος, τώρα ούτε να ακούει δεν θέλει. Ο Μπουτάρης παίζει προς το παρόν χωρίς αντίπαλο.


Βαρβιτσιώτης-Δρίτσας, στον Πειραιά, τα πάνε μια χαρά. Θυμίζουμε, ο ένας υπουργός Ναυτιλίας, ο άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


«Το γεγονός ότι γνωστά παπαγαλάκια εξακολουθούν τη στρέβλωση της αλήθειας... προκειμένου να δικαιολογούν την μπρούμυτα δημοσιογραφική τους θέση». Από δήλωση του Β. Καπερνάρου, βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.


Κι άλλο: «Το καρεκλοκένταυρο, απάνθρωπο κράτος των πιστών παιδιών της τρόικα»... Ραχήλ Μακρή, ΑΝΕΛ, μονίμως στα κάγκελα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ