Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ανδρουλάκης κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές

Mετά την πρωτιά για την Ευρωβουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Οι πρόωρες εκλογές που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την «βαριά» ήττα στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, κινητοποίησαν το Κίνημα Αλλαγής, στο οποίο φαίνεται πως ο νυν ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης που πήρε την πρωτιά στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, με περισσότερες από 116.000 ψήφους, θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές.

Υπήρχε σαν πληροφορία, πως ο κ. Ανδρουλάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας τις Βρυξέλλες για την κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών.  Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης  επιβεβαιώει με ανάρτησή του στα social media την κάθοδο του Ανδρουλάκη. «Κατεβαίνει και ο Ανδρουλάκης στις εθνικές εκλογές. Πανστρατιά του Κινήματος Αλλαγής για πολιτική ανατροπή με προοδευτικό πρόσημο», σχολίασε με μια φωτογραφία, που ανέβασε στο Facebook το απόγευμα της Τετάρτης o κ. Τσούνης.

androulakis4.jpg

Σημειώνεται, πως εφόσον παραιτηθεί από τη θέση του ευρωβουλευτή ο κ. Ανδρουλάκης, τη θέση του αναμένεται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, ήτοι ο Νίκος Παπανδρέου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.