Πολιτικη & Οικονομια

Ο ευρωβουλευτής Βελόπουλος έχει τη θεραπεία της τριχόπτωσης, της άνοιας, του αλτσχάιμερ, της κατάθλιψης και των πόνων στη μέση

Ο εκλεκτός 230.000 συμπολιτών μας

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
586.jpg

Ο ευρωβουλευτής Βελόπουλος και οι θεραπείες που προσφέρει

Με καταμετρημένο το 96,67 των ψήφων, 227.534 συμπολίτες μας έκριναν πως ο πιο άξιος να τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή είναι ο Κυριάκος ο Βελόπουλος. Ο αριθμός αυτός είναι μάλλον μικρός αν σκεφτούμε πως πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο στον πλανήτη που έχει στην κατοχή του επιστολές του ίδιου του Ιησού Χριστού (αν και το μοναδικός μάλλον δεν ισχύει πια καθώς όλο και κάποιοι αφελ... ευσεβείς θα έχουν τσιμπ... θα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του) όπως πολλές φορές τον έχουμε απολαύσει να ισχυρίζεται στο βίντεο αυτό:

Κυριάκος Βελόπουλος: Έλεγαν ότι εγώ δίνω χειρόγραφες επιστολές του Ιησού.

Από την άλλη είναι ένας αριθμός ανησυχητικά μεγάλος, αν σκεφτούμε ότι οι συμπολίτες αυτοί ψήφισαν έναν φαλακρό που πουλάει θεραπεία για την τριχόπτωση:

Καράφλας Βελοπουλος πουλάει φάρμακο για την καράφλα

Όμως οι άθλοι του Κυριάκου του Βελόπουλου δεν σταματούν εδώ. Ο σπουδαίος αυτός πολιτικός, o εκλεκτός 230.000 συμπολιτών μας, πουλ... προσφέρει και μια μοναδική οδοντόκρεμα η οποία μπορεί να μην έχει τις ουσίες που έχουν οι άλλες οδοκτόκρεμες, αλλά έχει κάτι πολύ σημαντικότερο. Την ευλογία αγιοριτών μοναχών που επιβλέπουν τη διαδικασία της παραγωγής πιθανότατα μην τυχόν και μπει ο σατανάς σε κανα σωληνάριο.

Odontokrema apo to Agio oros poulaei o Velopoulos  Luben TV

Κι αν αυτά σας φαίνονται γελ... απλώς ενδιαφέροντα, υπάρχει κάτι άλλο που εκτός από το δικό σας θα έπρεπε ίσως να κινήσει και το ενδιαφέρον κάποιου ειδικού στα νομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. Γιατί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωβουλή, Κυριάκος Βελόπουλος, πουλάει και το Τελοπόν. Ένα φάρμακο που θεραπεύει άνοια, αλτσχάιμερ και πόνους στη μέση.

Ο Βελόπουλος θεραπεύει άνοια-κατάθλιψη-αλτσχάιμερ με... Telopon

Τα συγχαρητήρια για την εκλογή του ανθρώπου αυτού στο ευρωκοινοβούλιο δεν πρέπει να πάνε μόνος στους ψηφοφόρους του. Πολλά περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν τα κανάλια που φιλοξενούν τις εκπομπές του και οι δημοσιογράφοι που τον έχουν φιλοξενήσει στις δικές τους με διακριτικότητα και χωρίς ποτέ να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν είχαν καμία υποχρέωση να τον φιλοξενήσουν (από το ΕΣΡ) ή να είναι τόσο διακριτικοί μαζί του, μπορούμε νομίζω να τους θεωρούμε –ηθικώς τουλάχιστον- συνεργάτες του. Και μπράβο τους.      

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.