Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βελόπουλος επιμένει για «τα χειρόγραφα του Χριστού» (video)

«Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
velopoulos
Κυριάκος Βελόπουλος © INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει», δήλωσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Επιμένει στο επιχείρημά του ότι τα «χειρόγραφα του Χριστού» υπάρχουν στη Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει», δήλωσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε την άποψη αυτή απαντώντας σε παρατήρηση δημοσιογράφου της Αυγής για όσα γράφουν στο Twitter για τις δηλώσεις του για τα «χειρόγραφα τουΧριστού».

Ο διάλογός τους σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν ο εξής:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε; 
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός.
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ.

«Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος.

Όσον αφορά την επίδοση του κόμματός του στις ευρωεκλογές την απέδωσε στο ότι «δούλεψα 3 χρόνια την ιστορία κόμματος-κινήματος. Πήγαμε πόρτα-πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι μακριά από τους πολίτες».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 28/05/2019

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.