- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρηστίδης: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι προσωπική ήττα του κ. Τσίπρα
« ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει»
Ο Π. Χρηστίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα που θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε μιλώντας στη τηλεόραση του ALPHA ότι « ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει». Πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι σε θέση να φτιάξει έναν πραγματικά προοδευτικό πόλο, με αρχές, ιδέες και αξίες. «Αυτό έχει τελειώσει, αυτοί που συγκυβερνούν τώρα με δεξιούς είναι η κα. Σβίγκου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας», σημείωσε.
Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα και αυτή την προσωπική ήττα θα τη δει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όλο το επόμενο διάστημα. «Από σήμερα απελευθερώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό τον ψεύτικο διπολισμό. Οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά τον προοδευτικό χώρο. Το δικό μας αποτέλεσμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο και το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο κάτω», επεσήμανε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.