- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρηστίδης: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι προσωπική ήττα του κ. Τσίπρα
« ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει»
Ο Π. Χρηστίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα που θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε μιλώντας στη τηλεόραση του ALPHA ότι « ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει». Πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι σε θέση να φτιάξει έναν πραγματικά προοδευτικό πόλο, με αρχές, ιδέες και αξίες. «Αυτό έχει τελειώσει, αυτοί που συγκυβερνούν τώρα με δεξιούς είναι η κα. Σβίγκου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς λέμε ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας», σημείωσε.
Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα και αυτή την προσωπική ήττα θα τη δει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όλο το επόμενο διάστημα. «Από σήμερα απελευθερώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό τον ψεύτικο διπολισμό. Οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά τον προοδευτικό χώρο. Το δικό μας αποτέλεσμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο και το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο κάτω», επεσήμανε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει με την ένσταση
«Η χώρα μας με τους 17 δορυφόρους της έχει ανέβει στην "πρώτη γραμμή" της ευρωπαϊκής διαστημικής τεχνολογίας», γράφει ο πρωθυπουργός
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων
«Δεν θα νομιμοποιήσω την πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εις βάρος μου»
Ποια είναι η διαδικασία και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται
«Προχώρησα σε μια νέα πολιτική επιλογή έπειτα από μια περίοδο ανεξαρτησίας και πολιτικής ωρίμανσης», είπε ο ευρωβουλευτής
«Το να μιλάει ο Πρωθυπουργός για τις καταχρηστικές συμπεριφορές των τραπεζών είναι σαν να δεσμεύεται ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς
Μια προσέγγιση στις πολλαπλές ερμηνείες του δυτικού πολιτισμού και στις αντιφάσεις που τον συνοδεύουν
Η αναφορά στη Euroleague και την πρόοδο στις σχέσεις με τη Λιβύη
Το δίλημμα ανάμεσα στη συναλλαγή και τη θεσμική λειτουργία
Συνεχίζει τη μάχη στη ΜΕΘ
Τι ώρα κλείνει σήμερα η πλατφόρμα
Στο 38,5% οι θετικές αξιολογήσεις για την κυβέρνηση
«Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ»
Από τον ιδεολογικό αποκλεισμό στη σύγκλιση με τον κεντροαριστερό χώρο
Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Το σχόλιο με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.