- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στάθης Δρογώσης εναντίον Χρυσής Αυγής
Με ένα «πυκνό κείμενο» στο Facebook εύχεται «καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν»
Με ένα «πυκνό κείμενο» στο Facebook ο Στ. Δρογώσης εύχεται «καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν» & καταφέρεται κατά του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής
Με ένα «πυκνό κείμενο» στο Facebook ο Στάθης Δρογώσης εύχεται «καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν» και καταφέρεται κατά του νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως ειδικά όσοι ψηφίζουν στην Αθήνα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει τεράστιο κίνδυνος, καθώς «οι νεοναζί, οι φασίστες οι μαχαιροβγάλτες οι ρατσιστές οι δολοφόνοι κι οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής, παλεύουν για να μπουν στο δεύτερο γύρο».
Η ανάρτησή του:
Ακολουθεί πυκνό κείμενο. Καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν. Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για εσάς που ψηφίζετε στην Αθήνα. Και αυτό το κείμενο δεν από αυτά που λένε "Ψηφίστε μας κτλ" .
Υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα μας. Δυστυχώς οι νεοναζί , οι φασίστες οι μαχαιροβγάλτες οι ρατσιστές οι δολοφόνοι κι οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής , παλεύουν για να μπουν στο δεύτερο γύρο. Τα στοιχηματικά sites δυστυχώς έχουν μια τέτοια εικόνα και κάποιες δημοσκοπήσεις επίσης.
Τι θα γίνει όμως αν το καταφέρουν αυτό;
Φυσικά δεν θα πάρουν τη δημαρχία. Αλλά θα πάρουν μια σειρά προνομίων που δίνει ο νόμος στον δεύτερο συνδυασμό στο δήμο. Προνόμια που δεν τα ξέρει ο πολίτης. Σας γράφω μερικά από αυτά.
Θα έχουν τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου! Σημαντικότατη θέση. Θα έχουν εκπροσώπους στις πιο σημαντικές επιτροπές του δήμου. Στην οικονομική και σε αυτή της ποιότητας ζωής. Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση λοιπόν σε κάθε μικρό και μεγάλο θέμα και θα μπορούν εύκολα να βάζουν θέματα συζήτησης δικά τους.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο μιλάει όσο θέλει , όσες φορές θέλει. Εισάγει θέματα προ ημερησίας και είναι θεσμικό πρόσωπο. Επίσης στις σχολικές επιτροπές θα έχουν σίγουρα εκπρόσωπο. Χρυσαυγίτης με στοιχεία από όλα τα σχολεία στην κατοχή του. Χρυσαυγίτες σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να μπουν στα ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου. Στον ΟΠΑΝΔΑ ( πολιτισμός άθληση) στην Τεχνόπολη στον 9,84 στον ΚΥΑΔΑ ( οργανισμός για τους άστεγους και τους φτωχούς κλπ).
Επίσης και στο συμβούλιο μεταναστών ( ναι καλά διαβάσατε)
Η Αθήνα είναι μια δημοκρατική πόλη. Περνάμε δύσκολα αλλά δεν αξίζουμε για 4 χρόνια να έχουμε δολοφόνους υπόδικους νεοναζί στα όργανά της.
Δεν κινδυνολογώ. Μπορείτε να δείτε τον νόμο και τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου. Τώρα είναι 4οι με 4 δημοτικούς συμβούλους. Αν δεν πέσει το ποσοστό τους θα έχουν 7-8 και αν είναι δεύτεροι θα έχουν σημαντικά θεσμικά πόστα.
Τι μπορούμε να κάνουμε;
α) Μιλήστε με φίλους σας που ψηφίζουν Αθήνα.Πείστε τους να πάνε να ψηφίσουν . Οι φασίστες είναι στάσιμοι. Η αποχή ενισχύει το ποσοστό τους. Πείτε σε φίλους και γνωστούς ότι η Αθήνα κινδυνεύει. Ας ψηφίσουν κάτι εκτός από τους Ναζί. (εγώ φυσικά θα πρότεινα την Λαϊκή συσπείρωση και τον Νίκο Σοφιανό αλλά δεν το γράφω για αυτό..)
β) Αν έχετε φίλους που από αντίδραση από χαζομάρα σας έχουν πει οτι θα ψηφίσουν ναζί αποτρέψτε τους.
Γ) Κάντε αγώνα οι Αθηναίοι για την Αθήνα μας. Είναι τραγικό να μας εκπροσωπούν Ναζί στα όργανα.
Όποιος ψηφίζει Αθήνα έχει καθήκον. Έχει ευθύνη. Για τα παιδιά μας για την Αθήνα μας.
Μπορείτε να το κοινοποιήσετε ελεύθερα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Το μήνυμα για την επανένωση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τη Δεξιά
«Δεν είναι φιλοδοξία για κάθε νέο ο κατώτατος μισθός. Η φιλοδοξία είναι να πετύχει στη ζωή»
«Δεν υπάρχει πια ο ΣΥΡΙΖΑ»
Τα 4+1 προγράμματα που έρχονται πριν φύγει το 2026
«Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται, κινδυνεύουν με πρόστιμα» - Όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Πόσα χρήματα κερδίζουν οι δικαιούχοι - Πού γίνονται οι αιτήσεις
Ζητούν και την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Επέκταση του προγράμματος σε 10 νέες περιοχές και πιο ευέλικτοι όροι
Το χρονικό της υπόθεσης
Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης για τους δικαιούχους
Αύξηση στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε επαρκή διατροφή
Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».
Διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων και διπλή παρέμβαση στην τιμή του πετρελαίου
Τελικά ούτε η Χαλκιδική ερήμωσε, ούτε τα ύδατα μολύνθηκαν, ούτε αβίωτη από τη σκόνη έγινε η ζωή των κατοίκων, ούτε οικολογική καταστροφή προκλήθηκε
Στην αντιπολίτευση αντί να νοιάζονται για την πολιτική σταθερότητα, κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η κομματική τους επιβίωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.