Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βερναρδάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Σε συνέντευξη σε κανάλι των Ιωαννίνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
verna
Χριστόφορος Βερναρδάκης © INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική», δήλωσε σε συνέντευξη ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άφησε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας στο κανάλι ITV των Ιωαννίνων. 

Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο: 

Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο. Δηλαδή, να υπάρξουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο;

Βερναρδάκης: Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική.

Δείτε την επίμαχη δήλωση στο 11:10:

Χ. Βερναρδάκης: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών τον Ιούνιο - ITV Ειδήσεις - 20/05/2019

Ο κ. Βερναρδάκης έγραψε επίσης στο Facebook του: «Αρχίζουμε από τις ευρω-εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά ο τελικός μας στόχος, για να τελειώνουμε με τη λιτότητα και τους ατομικιστές, είναι οι Βουλευτικές εκλογές».

Και ο Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ αναφέροντας σχετικά με το αποτέλεσμα της κάλπης στις ευρωεκλογές ότι «Εάν δεν πάρω την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησα, όλα είναι ανοιχτά». 

Όπως επισήμανε ο κ. Τσίπρας στην κάλπη «κρίνεται ένα πολιτικό σχέδιο». «Στον βαθμό που εγώ ζήτησα την ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα, εάν την πάρω  θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μπορώ να την εφαρμόσω... Εάν δεν πάρω την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησα, όλα είναι ανοιχτά», σημείωσε. 

«Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση, αλλά φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Ο λαός ψηφίζει για το πολιτικό σχέδιο που θα ακολουθήσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.