Πολιτικη & Οικονομια

Όλοι οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ στο βίντεο του Γιώργου Καμίνη

Έχει ήδη γίνει viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kaminis
Γιώργος Καμίνης/ ©INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Βίντεο όλες τις περιόδους της παράταξης ανάρτησε ο Γιώργος Καμίνης. Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώφη Γεννηματά στους πρωταγωνιστές

«Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την Παράταξη που διαχρονικά προασπίστηκε τα συμφέροντά μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρει ξεκινώντας, το βίντεο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Καμίνη.

Μέσα σε ένα βίντεο ο κ. Καμίνης έχει αποτυπώσει ιστορικές στιγμές. Από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τις μάχες του απέναντι στη συντηρητική Θάτσερ, μέχρι την είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ που πέτυχε το δίδυμο Σημίτη-Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και τις προσπάθειες να μείνει η χώρα όρθια την περίοδο της κρίσης, το βίντεο θυμίζει τις επιτυχίες του Κινήματος και καλεί τους πολίτες να το στηρίξουν ξανά. 

Το βίντεο, που ενώνει όλες τις περιόδους της παράταξης, κλείνει και με μια αναφορά του Γιώργου Καμίνη για τη δικαίωση και την επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Όσοι βάλαμε πλάτη στα δύσκολα, όσοι μείναμε παρά τον ανηλεή πόλεμο και τις μεθοδεύσεις, έχουμε πρώτη επιλογή να κάνουμε την παράταξη μεγάλη ξανά.Το μήνυμα αυτό πρέπει να το πάμε παντού! Επιστρέφουμε!», αναφέρει ο Γιώργος Καμίνης.


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ