Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 459

Πάνος Σκουρλέτης για Μανώλη Γλέζο: Είναι «το ιερό τέρας της σύγχρονης Ελλάδας»…

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54626-110414.jpg

Καταιγίδα δηλώσεων μέσω κύκλων άρχισε από τις Βρυξέλλες, με τις δηλώσεις «υψηλόβαθμου στελέχους» για διαβουλεύσεις της τρόικας με την Αθήνα, μετά τα...σκι των διακοπών.


Ακολούθησαν δηλώσεις «υψηλόβαθμου παράγοντα» του υπουργείου Οικονομικών, (Γιάννης Στουρνάρας), του υπουργείου Ανάπτυξης (Κ. Χατζηδάκης), του υπουργείου Μεταφορών (Κ. Χρυσοχοίδης). Νέα μόδα.


Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε στον Γιάννη Στουρνάρα για τους πλειστηριασμούς την πρόταση της... Δημοκρατικής Συμμαχίας! Τι σου κάνουν τα αρχεία!


Λάβρος κατά Στουρνάρα όπου βρεθεί ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος αλλά και με “καρφιά” για τον Αντώνη Σαμαρά. Από τους πιο συνεπείς “καραμανλικούς”...


Πολλοί της ΝΔ έριξαν ανάθεμα στον Γ. Παπανδρέου για το φύτεμα ελιάς στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη. Μαζί και παλικάρια από τους ΑΝ.ΕΛ.


Δεν συμμερίστηκε την οργή τους η Μ. Γιαννάκου. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε πως αυτό «δεν μπορεί να εκληφθεί ότι έχει πολιτικό χαρακτήρα».


Πάνος Σκουρλέτης για Μανώλη Γλέζο: Είναι «το ιερό τέρας της σύγχρονης Ελλάδας»…


Ελιγμοί Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Κουτσούκος- που με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη συζήτησαν την καυτή πατάτα του φόρου για τα ακίνητα-, είναι από τους «κολλητούς» του Κ. Σκανδαλίδη.


Γιώργος Καρατζαφέρης: «Σε ένα μήνα είχα τόσες εμφανίσεις στην τηλεόραση όσες δεν είχα σε 1,5 χρόνο».


Και δίνει την εξήγηση: «Το ίδιο σύστημα που με ανέτρεψε, βλέπει ότι το υπάρχον προσωπικό δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον την χώρα και φωνάζει την εφεδρεία». Βοήθεια!


Απίστευτο. Την περασμένη εβδομάδα στην Ευελπίδων ξέμειναν από φωτοτυπικά και έγραφαν τις δικαστικές αποφάσεις με καρμπόν. Πίσω στα sixties!


Δεν είναι μόνο ο Τατσόπουλος που στοχοποιήθηκε από υψηλά ιστάμενους του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Γιώργος Σταθάκης δυσαρέστησε ορισμένους, με τη δήλωσή του ότι είναι απίθανο να γίνουν εκλογές επί ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.


Αληθεύει ότι ο συνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ Καλφαγίάννης φλερτάρει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;


Αλλαγές εντός των τειχών της ΝΔ, μετά τις εσωκομματικές εκλογές στις δημοτικές οργανώσεις. Μετά τη συγχώνευσή τους από 800 σε 350, φαίνεται να συρρικνώνονται οι… «μαυρογιαλούροι» από τις τοπικές οργανώσεις.


Την πρόταση της Ντόρας για επάνοδο ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση την είχε εκμυστηρετεί καιρό τώρα ο Κώστας Μητσοτάκης. Μόνο που δεν την έβλεπε με Σαμαρά πρωθυπουργό.


Ο Χρ. Ζώης λέει «όχι» στο μουσουλμανικό τέμενος γιατί, μεταξύ άλλων, είναι κοντά στην ελιά του Πλάτωνα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ