- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά: Κενό γράμμα οι εξαγγελίες Τσίπρα για το Μάτι
Δέκα μήνες μετά την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή 101 ανθρώπων
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το Μάτι και την ετοιμότητά της για τη νέα αντιπυρική περίοδο.
«Δέκα μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες παραμένουν γράμμα κενό», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα αφού πραγματοποίησε επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Χαλάνδρι. Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος φαίνεται πως τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και διορθωθεί.
«Στο και πέντε, την ώρα της μάχης προσπαθούν να αλλάξουν το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων. Δεν έχουν αξιοποιήσει ούτε τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, ούτε τους κοινοτικούς πόρους. Οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας οτι «πάλι θα βασιστούμε στο φιλότιμο των ανθρώπων που ρίχνονται στη φωτιά, τους οποίους στηρίζουμε. Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό έστω και τώρα να ενεργοποιηθούν. Όχι άλλα θύματα και καταστροφές».
Η Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στη Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας περπάτησε με τοπικά στελέχη και τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ στο Χαλάνδρι, Γιώργο Θωμά, στους κεντρικούς δρόμους και την αγορά της περιοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.